Janko Popović Volarić postao kebab-majstor
Originalni turski kebab pomoći će mu pripremati majstor iz Istanbula koji samo za "Sudnji dan" dolazi u Zagreb. Da za smak svijeta ne ostanete gladni
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Haha, originalni turski kebab :) Izmisljen ali ne i patentiran od gastarbajtera u Berlinu. U Turskoj nisu ni znali sta je to (i u najvecem dijeliu Turske jos ni neznaju) Drugo je da je jako slican grckom gyrosu