Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove akcije

Jakuševčani razočarani politikom: Tek ćete vidjeti naša djela

Darko Furic
Zeljko Lukunic/PIXSELL
28.08.2012.
u 13:55

Mi nismo posvađani, mi smo jedinstveni i nema nesloge među nama, a koliko je to snažno, vrlo ćemo brzo pokazati. Tek ćete vidjeti naša djela, najavio je Furić

I prije nego što je završila sjednica Gradske skupštine koja je na dnevnom redu imala upravo raspravu o stanju zagrebačkog odlagališta i pitanje odštete za stanovnike okolnih naselja, u prvom redu Jakuševca, predstavnici tamošnjih stanovnika napustili su sjednicu povrijeđeni izjavama pojedinih SDP-ovaca, u prvom redu Dana Špicera koji je za govornicom izrazio sumnju u iskrenost prosvjeda te poručujući da će sada od gradskih vlasti tražiti i besplatno parkiranje, javni prijevoz pa i karte za svečanu ložu stadiona Dinamo, a sve u ime života u blizini smeća.

– Gospodo, sramite se! Ako je ova sjednica bila pripremljena s ciljem da nas se omalovažava, onda moram gospodinu Bernardiću reći da je u tome uspio – kazao je vidno razočaran raspletom situacije u Gradskoj skupštini Darko Furić, predstavnik stanovnika Jakuševca.

Smatra da je situacija s odlagalištem otpada ozbiljna, a zastupnici su sve osim na visini zadatka koji moraju rješavati.

– Kako je moguće da na jednoj tako važnoj sjednici zastupnici pokazuju ponašanje kako da dijele dinje? – zapitali su se predstavnici Jakuševca koji nisu mogli skriti svoje razočaranje, ali i ljutnju zbog svega što su nakon velikih obećanja vidjeli u zagrebačkom parlamentu.

Furić je poručio da će upravo ovaj saziv Skupštine morati svojoj djeci objasniti zašto nisu ništa napravili i da je na njima odgovornost za neriješeni problem odlagališta. Poručili su da će zbog građana već sutra svi složno, iako je bilo pokušaja da ih se razjedini, odlučiti o idućim akcijama.

– Mi nismo posvađani, mi smo jedinstveni i među nama nema nesloge, a koliko je to snažno, pokazat ćemo vrlo brzo. Tek ćete vidjeti naša djela – najavio je Furić potvrđujući da će se u Zagrebu tek zakuhati pitanje odlaganja smeća pod prozorima Jakuševčana.

Komentara 17

Avatar pupoljak
pupoljak
14:18 28.08.2012.

Čuj prijetnje, " tek ćete vidjeti naša djela".Znači ne daš mi kaj i kak ja hoću bum prijetil. Lako se ta vaša "djela" rastjeraju sa šmrkom, ne treba čak niti policija, a onda.... Sve bespravno sagrađene objekte srušiti, naplatiti veeeelike kazne za isto, naplatiti kazne za držanje domaćih životinja u gradu i iste oduzeti, a onda vam dati eko rentu.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
14:24 28.08.2012.

Jakuševčani razočarani politikom: Tek ćete vidjeti naša djela nebudete li nam plaćali 50% veću naknadu ! ================= Ma vidi ti njih,! godinama su živjeli na grbaći Zagrebćana, Odvoz smeća je već sada PRESKUP. zar bi trebao biti 50 % većići ??? SNRADOVI, išššš

LU
lukarak
14:13 28.08.2012.

Hehe, dajte svinje i pare kao za vile na pantovcaku, pa cemo bit mirni ko bubice. Presmijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije