Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNA NAJBOLJIMA

Izvrsni učenici i studenti dobit će 'kaznu': Zagreb im smanjuje stipendije za 900 kuna

12.10.2021.
u 14:10

Izvrsni učenici Grada Zagreba, uglavnom oni koji su zauzimali prva tri mjesta na raznim natjecanjima, i izvrsni studenti koji studiraju u metropoli, a koji su na fakultetima spadali u niski postotak najboljih, što je uz dokumentaciju prilikom natjecanja za stipendiju trebalo biti potvrđeno i iz same visokoobrazovne institucije, za svoju bi izvrsnost mogli biti nagrađeni s 900 kuna manje.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:05 12.10.2021.

Što je to čudno? U moje vrijeme nitko nije mogao dobiti stipendiju ako je bio iz imućnije obitelji iako je bio iznadprosječni student. Znači i nadalje se potencira prosječnost kako na fakultetima tako i u privredi. Objašnjavali su nam da svi imamo isti želudac, istu inteligenciju, pa i OD mora biti sukladan prosjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?