Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao policiju

Izgubio strpljenje: Zapeo u koloni pa odlučio autom proći kroz živicu i voziti po tramvajskoj pruzi

Foto: YouTube Screenhshot
19.11.2016.
u 16:00

- Vozim se po ulici i ugledam auto s moje lijeve strane kako vozi po tramvajskoj pruzi te smo se tako jedan dio vozili paralelno. Nisam mogao vjerovati - ispričao je svjedok neobičnog scenarija

Samokontrola zaista se uči, a izgleda da jednom vozaču na zagrebačkim cestama to ne polazi za rukom.

Prije nekoliko dana u Zvonimirovoj ulici vozač crvenog Mini Morrisa našao se u koloni pa je čekanje odlučio prekinuti tako da je prošao kroz živicu i vožnju nastavio po tramvajskoj pruzi. Sve je snimio čitatelj 24sata koji kaže da je automobil stajao na semaforu iza tramvaja broj 1.

- Vozim se po ulici i ugledam auto s moje lijeve strane kako vozi po tramvajskoj pruzi te smo se tako jedan dio vozili paralelno. Nisam mogao vjerovati. Dobro da mu ususret nije naišao drugi tramvaj. Ne znam kako mu je to samo palo napamet. Nažalost, nigdje nije bilo policije - kazao je čitatelj.

 

>> Vozači, oprez! Od danas zbog ovog prekršaja možete biti kažnjeni sa 700 kuna

Komentara 2

VK
vk52
17:27 20.11.2016.

Hrvatsko balkanska intelegencija i kultura zato i tako napredujemo

LI
liliZG
09:55 21.11.2016.

odlična reklama za MiniMoris...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije