Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema žrtava

Izgorjelo potkrovlje poznatog slikara Munira Vejzovića

požar
Martina Popovčić/PIXSELL
06.02.2012.
u 08:11

Susjedi su priskakali u pomoć i izvlačili djecu iz kuće, a nagađaju da su uzrok požara neispravne instalacije.

Na zagrebačkom Završju jučer u ranim jutarnjim satima odvijala se drama. Naime, u obiteljskoj kući akademskog slikara Munira Vejzovića izbio je požar dok su se u kući nalazili njegova žena, djeca i unučad. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

– U trenutku požara nisam bio u kući, ali cijela moja obitelj jest. Za požar sam doznao oko 8 sati, a kada sam došao, vidio sam policiju i vatrogasce. Ne znam kako se to dogodilo, to ćemo vidjeti nakon policijskog izvještaja – kazao je Vejzović.

Dodaje da je sve dobro prošlo i da su trenutačno smješteni kod dobrih prijatelja.

Požar koji je u samo nekoliko minuta “pojeo” potkrovlje obiteljske kuće zgrozio je i susjede.

– Ujutro sam čuo samo kako susjeda viče “upomoć!” pa je moja žena otrčala preko puta i djecu dovela k nama – sve je već bilo u plamenu. Kad je izbio požar, u kući su bila i mala djeca. Sveukupno ih je bilo pet, majka, dvije kćeri i dvoje unučadi, strašno! – kazao nam je susjed koji je pružao “prvu pomoć”.

U susjedstvu se nagađa da bi neispravne instalacije mogle biti uzrok tragedije.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
demokršćanin
09:59 06.02.2012.

ŽAO MI JE ŠTO JE poznatog slikara zadesila nesreća.Međutim uvijek se smijem kada se kao razlog požara navedu neispravne instalacije.To je najlakše reći, no uzrok su čini se ovdje,prema slici, bili loši i stari dimnjaci.U kućama u centru Grada Zagrebaa postoji ogroman broj neispravnih dimnjaka čija je sanacija skupa a potencijalna su opasnost za požare.

XN
xnet0822
12:41 08.02.2012.

Nadam se da nisu bile slike tamo, bila bi to velika i neprocijenjiva šteta ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije