Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta velika

Izbjegnuta tragedija u Zagrebu: Oluja srušila drvo na vozača volva

oluja u zagrebu,palo drvo (1)
Foto: Stjepan Bubalo/VLM
1/11
29.07.2012.
u 20:58

Najviše su posla imali vatrogasci koji su u kratkom vremenu morali intervenirati čak 40 puta

Snažna oluja u nedjelju oko 19 sati nadvila se nad Zagrebom. Veća tragedija na sreću izbjegnuta je u Ulici Božidara Adžije gdje se drvo visoko petnaestak metara srušilo na automobil volvo njemačkih registracija.

Vozač, inače hrvatskog podrijetla, prošao je bez ozljeda, a nakon što se uspio izvući iz poklopljenog automobila, komentirao je kako unatoč nesvakidašnjoj nesreći nije u šoku.

– Bojim se da je šteta velika iako se to još ne može vidjeti jer je prednji dio automobila pokriven granama. Trenutačno najviše razmišljam o tome tko je odgovoran za održavanje trulog drveća u Zagrebu i kome ću se obratiti – kazao je vozač. Nakon 15-ak minuta na mjesto nesreće stigla je policija koja je upomoć pozvala vatrogasce kako bi uklonili drvo i Adžijinu opet učinili prohodnom za promet koji se cijelo vrijeme odvijao sporije i uz intervenciju policije.

Okupljeni stanovnici kojih je dio sjedio na klupama u parku kazali su kako su čuli da se drvo lomi, pucketa te potom pada na cestu. Osim nesreće na cesti, na Trešnjevci je "letio" i kemijski WC, padale su neke stare fasade.

Najviše su posla imali vatrogasci koji su u kratkom vremenu morali intervenirati čak 40 puta. Razlog su uglavnom bila porušena stabla i krošnje, a u naselju Mlinovi spašavali su krov s kojega je vjetar počeo odnositi crepove.

Komentara 17

AL
AlienattacK
21:19 29.07.2012.

Dobro je, da je kojim slučajem 'Oluja' porušila 'traktore', očekivao bi bjesomučno lajanje Inicijative mladunčadi za ljudska prava ili Documente Veštice Teršelič, hihi

XY
xyzzyx
21:21 29.07.2012.

vozač: Tko je odgovoran za održavanje trulog drveća?" Superman, jedino on vidi ispod kore....

Avatar perodeformero
perodeformero
21:16 29.07.2012.

Zašto se na moju kramu neće drvo srušiti i i eutanazirati ju? Tamo nekome bogatome Nijemcu to samo stvara porobleme i donosi mu novce od osiguranja. A baš bi mi dobro došlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije