Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na parkiralištu

Iz Supernove za Večernji o nesreći: Zvali smo policiju. Ovaj događaj nije nam bio najavljen

Zagreb: Parking Supernove nakon jučerašnje prometne nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
17.06.2023.
u 10:41

Oštro osuđujemo ovakva i sva slična neodgovorna ponašanja te na sve apeliramo da odgovornošću u prometu štite živote sebe i drugih. Oporavak i zdravlje stradalih sada nam svima treba biti na prvom mjestu, poručili su iz Supernova Grupe.

U strašnoj nesreći koja se jučer navečer oko 22 sata dogodila na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu, kada se mladić (23) prilikom izlaska iz kružnog toka, koji se nalazi na samom ulazu na parkiralište, Mercedesom zabio u skupinu ljudi, petero ljudi je ozlijeđeno, od toga troje teško i nalaze se u bolnicama. Naime, skupina ljubitelja "nabrijanih" automobila se sastala na jednom od redovnih "car meetova" upravo na parkiralištu trgovačkog centra. Na upit Večernjeg lista o cijelom događaju oglasili su se iz trgovačkog centra Supernova. 

Video: Zabilježen trenutak nesreće u Buzinu: Zbog uznemirujućeg sadržaja snimku ne donosimo u cijelosti

"Svi mi u Supernova Grupi potreseni smo ovom tragedijom. Riječ je o otvorenoj i svima dostupnoj javnoj parking zoni na parceli trgovačkog centra koji petkom radi do 21 sat s određenim izdvojenim poslovnim objektima koji rade 24 sata dnevno. U slučaju bilo kakvog službeno nenajavljenog okupljanja u blizini naših centara naša služba sigurnosti automatski kontaktira policiju, a što je učinjeno i ovaj put. Ovaj konkretan slučaj nije u niti jednom obliku bio najavljen menadžmentu trgovačkog centra. O detaljima tragičnog slučaja za sada nismo upoznati osim s onim što doznajemo iz medija stoga ga niti ne možemo detaljnije komentirati. Supernova Grupi iznimna je važnost sigurnost svih posjetitelja i djelatnika te ćemo nastaviti surađivati s nadležnim službama i policijom na ovu konkretnu temu. Oštro osuđujemo ovakva i sva slična neodgovorna ponašanja te na sve apeliramo da odgovornošću u prometu štite živote sebe i drugih. Oporavak i zdravlje stradalih sada nam svima treba biti na prvom mjestu, poručili su iz Supernova Grupe.

Video: Jutro poslije užasa u Buzinu: Među petero ozlijeđenih, troje teško

Policija je izvijestila kako su u  prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe. Riječ je o pješacima. 35-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinji  u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjaku u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, izvijestila je policija.

VEZANI ČLANCI:

Lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes.

GALERIJA Fotografije s mjesta strašne nesreće u Buzinu

Zagreb: Parking Supernove nakon jučerašnje prometne nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno
1/30

Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom. Policijska uprava zagrebačka je precizirala da je 23-godišnjak upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
12:03 17.06.2023.

Možemo li saznati štogod više o ovom junaku, kojem tepaju "mladić (23)"? Ne voze baš sva dječica Mercedese AMG. Znamo kako se piše kada je predstavnik HDZ-ove zlatne mladeži - saznamo sve o roditeljima, nekretninama, rodbini, prijateljima.....

Avatar anlaser
anlaser
11:37 17.06.2023.

Policija istražuje.....!? Koliko dugo već idu prijave , pritužbe i video uradci sa ovih divljanja ? Treba netko poginuti e onda će policija udariti represiju po svim građanima braneći svoj nerad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije