Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrbik

Iz Grada poručili da će kaos na parkiralištu riješiti kamerama

Mato Kraljević
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
14.05.2014.
u 10:00

Mato Kraljević najavio je kako bi reda u parkiranje trebali dovesti i prometni redari koji će svakodnevno nadzirati parkiralište

Problem parkiranja jedan je od onih koji najviše muči stanare naselja Vrbik, a to su jučer objasnili i predstavnicima Gradske uprave na zboru građana održanom na dječjem igralištu u naselju.

– Mi koji imamo godišnju kartu nemamo gdje parkirati – poručili su građani.

Šef prometnih redara Mato Kraljević obećao im je da će pokušati dovesti parkiranje u red, a u tome bi pomogle i sigurnosne kamere na parkiralištu.

– Planiramo postaviti i dvije nadzorne kamere na mjestima na kojima smatramo da ima najviše problema. Nastojat ćemo da dvojica prometnih redara svakodnevno nadziru parkirališta – obećao je Kraljević.

Da imaju velikih problema s parkingom koji im je ucrtan odmah ispred zgrade iako je ona označena kao zgrada za slijepe i slabovidne, poručili su stanari ulice Vrbik 37.

– Danima šaljem dopise, no nitko mi ne odgovara. Imamo situaciju da slijepa osoba iz haustora izlazi direktno na parking – kazala je stanarka Mirna Sertić.

Iz uprave su poručili i da je u tijeku izrada karte buke koja bi trebala biti gotova do 1. lipnja, nakon čega bi se trebalo odlučiti o postavljanju bukobrana, obećanih do kraja 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije