Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

'Iz bolnice na groblje stigao krivi pokojnik'

Miljenko Milanović/Cityportal
29.05.2017.
u 19:10

- U knjigu smo ubacivali i dobre i loše primjere, anegdote kakve samo život može stvoriti - kazao je urednik Aleksandar Božić.

Predstavljena je monografija ‘VG Komunalac 2002.-2017.‘, u povodu 15 godina djelovanja te gradske komunalne tvrtke.

Knjiga na 300 stranica donosi mnoštvo fotografija, informacija i zanimljivosti. Govori o razvoju Velike Gorice, povezujući prošlost i sadašnjost, piše CityPortal

- U knjigu smo ubacivali i dobre i loše primjere, anegdote kakve samo život može stvoriti - kazao je urednik Aleksandar Božić

- Na primjer, slučaj kada je na pogreb u Goricu iz bolnice stigao krivi pokojnik ili da se kasni sa izradom groba pa da onda voditelj pogreba poludi, zgrabi križ i vodi kolonu ljudi okolo groblju, kako bi radnici stigli završiti grob - dodao je Božić. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije