Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoda u čučnju

Ivan Tomić uspravno će hodati nakon operacije u prosincu

Humanitarna večera za Ivana Tomića (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
11.04.2013.
u 22:35

Operacija stoji 40 tisuća eura, a obitelj je dosad prikupila 192 tisuće kuna. I čitatelji mogu pomoći pozivom na 060 9017

Dobrotvorna večera za pomoć 16-godišnjem Ivanu Tomiću, zagrebačkome srednjoškolcu koji zbog komplikacija pri porodu i danas trpi posljedice pa otežano hoda, održala se u Globusu na Zagrebačkom velesajmu. Postoji lijek – operacija u Njemačkoj, a već je dobio i termin ,2. prosinca. Operacija će olakšati bolove i pomoći da uspravno hoda. Akciju su pokrenuli obitelj i rodbina, a glas se pročuo i na facebooku inicijativom “Ivan samo želi hodati”.

Od ukupno 40 tisuća eura koliko operacija stoji, dosad se prikupilo 192 tisuće kuna. Uz brojne prijatelje obitelji Tomić, nastupom na večeri pomogli su pjevači Mate Bulić i Marko Pecotić, ali i sestre Krstanović koje izvode duhovnu glazbu. Podršku Ivanu izrazili su i roditelji male Nore, Đana Atanasovska i otac Ivica Šitum, glumac Slaven Knezović, poduzetnici.. Ivanu mogu pomoći i čitatelji pozivom na broj 060 9017

>>Hoda u čučnju, a za život bez bolova treba mu 40.000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije