Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od spusta

Ipak ništa od skijanja, južina zatvorila Crveni spust

ivica kostelić (1)
Slavko Midžor/Pixsell
24.12.2012.
u 12:24

Najavljeni val visoke temperature zraka i moguća kiša zatvorili skijalište na Sljemenu

Ljubitelji skijanja nisu pravo uspjeli ni spustiti se niz obronke Medvenice, a skijaška je staza već zatvorena. Kako su izvijestili sa Sljemena, zbog najavljenog vala visoke temperature zraka i moguće kiše, skijalište se privremeno zatvara od utorka odnosno od Božića. 

Crveni spust, podsjetimo, otvoren je prije koji dan i trebao je biti na raspolaganju do 29. prosinca kada počinju pripreme za Snježnu kraljicu. Kada će ponovo biti otvorena, još se ne zna. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
13:38 24.12.2012.

No, kaj nam nije Zagreb prava mitlojeropska metropola s tim blatnjavim skijalištem? Bolje da ga zovu blatilište. Naš veliki gradonačelnik, "vizionar". I kum Penava, naravno. Bez ovog drugog ne bi ni bilo potrebe za "skijalištem" u koje je do sada ulupano već više od 300 milijuna kuna. Joj, kak su cukrene one fontanice od jučer...Nema para za novu stazu na "skijalištu" pa da se kumovi bar malo namire.

DH
dalibor.hren
19:42 24.12.2012.

Valjda će nekome doći iz g**e u glavu. Ovoj gluposti na Sljemenu treba reći DOSTA! Desetke milijuna kuna dajemo za spresering skijanje, za blesave fontane, a u međuvremenu kopamo po kontejnerima! Upravo gledam jadnike u pučkoj kuhinji

TW
Tex_Willer
09:15 27.12.2012.

da li imamo dramu??? palo je pola metra snijega, a ovi ne mogu natabati stazu da se može skijati??? divno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije