Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitajte, uz pomoć Večernjeg lista, kako do boljeg života u kvartovima

Investicija u školu i vrtić na Vrbanima

OŠ Vrbani III
Foto: PIXSELL
01.10.2014.
u 11:30

Pročelnik za obrazovanje Ivica Lovrić Večernjakovu je čitatelju iznio točan iznos uložen u izgradnju objekata na Vrbanima

Baš kao što je i obećao, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić na održanoj Večernjakovoj kvartovskoj tribini "Želite li bolji kvart" namijenjenoj stanarima gradske četvrti Trešnjevka – jug čitatelju je putem Večernjaka dostavio odgovor u pisanom obliku.

Naime, našeg je čitatelja zanimao točan iznos uložena novca – "u lipu", kako je sam rekao, koji je potrošen u izgradnju Osnovne škole Alojzija Stepinca na Vrbanima III te iznos za izgradnju dječjeg vrtića.

– Ukupna uložena investicija iznosi 59,000.000 kuna bez uračunatog PDV-a – poručio je Večernjakovu čitatelju pročelnik Lovrić. Iznos građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova s opremanjem građevine OŠ Alojzija Stepinca na Vrbanima III stajao je 36,367.065,17 kuna bez uračunatog PDV-a, a iznos investicije građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova s opremanjem dječjeg vrtića i jaslica na Vrbanima III dosegao je iznos od 22,632.934,83 kuna bez PDV-a.

– Transparentnije i jasnije ne može biti – poručio je pročelnik Lovrić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije