Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnički centar

Inovatori će predstaviti svoje ideje investitorima

Sandra Švaljek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.08.2014.
u 11:00

Cilj je da poduzetnici na jednom mjestu dobiju informacije o potporama, natječajima, kreditnim mogućnostima...

Grad će u listopadu prvi put organizirati start up konferenciju na kojoj će spojiti inovatore i investitore. Konferencija, koja još uvijek nema službeni naziv, trajat će dva dana na Zagrebačkom velesajmu.

– U sklopu konferencije bit će organiziran takozvani pitching, predstavljanje ideja investitorima. Svi koji imaju zamisao o pokretanju posla imat će ju priliku predstaviti pred investitorima koji će onda moći procjeniti imal li ideja potencijala i žele li uložiti u nju – objasnila je dogradonačelnica Sandra Švaljek.

Uoči konferencije bit će raspisan javni poziv inovatorima za sudjelovanje, a na kraju će biti nagrađene najbolje ideje.

Osim spomenute poslovne konferencije, Grad će, nastavlja S. Švaljek, osnovati Poduzetnički centar koji će biti na usluzi (potencijalnim) poduzetnicima da na jednom mjestu dobiju sve informacije koje ima trebaju.

– Cilj je da poduzetnici na jednom mjestu dobiju informacije o potporama koje mogu dobiti, aktualnim natječajima, kreditnim mogućnostima i drugim mjerama – kaže dogradonačelnica Švaljek.

Još nije definirana adresa na kojoj će biti smješten Poduzetnički centar, a cilj je u konačnici da Centar ima i nekoliko podružnica u različitim dijelovima grada.

Komentara 2

MI
miso
12:19 04.08.2014.

KreCe Zagreb (Kreaciski centar Zagreb)

DU
Deleted user
14:13 04.08.2014.

od kuda ti toliko bogatstvo,sram te bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije