Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Ingri nagrada Grada Zagreba

29. svibnja 2009. u 14:58 5 prikaza

Povodom Dana Grada Zagreba na svečanosti u Staroj gradskoj vijećnici zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim primio je nagradu za izgradnju investicijskih objekata. Na dodjeli je rečeno kako je Arena postala prepoznatljiv simbol Zagreba te da je izgrađena po najvišim svjetskim standardima te je u kratkom vremenu postala središte sportskih i zabavnih događanja.

Video: infopunkt tv

Oppenheim je komentirao činjenicu da se do nedavno nije znalo hoće li Grad preuzeti Arenu, a sad Ingra prima nagradu: „ Prije svega, rekao bih da Arena Zagreb predstavlja ponos svih građana i posjetitelja. 200 000 ljudi koji su prošli kroz Arenu dovoljan su demanti svih priča“.

Uručeno je šesnaest nagrada. Neki od dobitnika su i Institut građevinara Hrvatske, Končar – elektroindustrija d.d. i Tvornica željezničkih vozila „Gredelj“, Radio 101, Dječji pjevački zbor „Zagrebački mališani“, Ustanova za hitnu medicinsku pomoć Zagreb, Miroslav Slavko Mađer, prof.dr.sc Nikola Kujundžić i ostali.

Zabava u zagrebačkom hotelu
'revolucija zabave'
Šire se snimke partyja u zagrebačkom hotelu, organizatori tvrde da ne krše propisane mjere
Solana Nin
SINERGIJA PRIRODE
Jeste li već otkrili kraljicu među solima?