Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepropisno parkirao

Igor: Zakucali su me u zid, stavili lisice, a djeca su počela vrištati

Ispred vrtića priveden zbog vrijeđanja policajaca (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
Autori: dik/VLM, sad/VLM
21.03.2012.
u 12:11

Ispred vrtića je priveden zbog vrijeđanja policajaca nakon što se nepropisno parkirao. Iz policije su objasnili da su lisičine skinuli jer se cijela situacija odigrala pred očima djece.

Zbog vrijeđanja policijskih djelatnika, koji su jučer prijepodne na  Prilazu Gjure Deželića ispred dječjeg vrtića "Izvor" ispisivali kazne za nepropisno parkirana vozila, priveden je jedan muškarac, a njegovu uhićenju i stavljanju lisičina svjedočila su djeca i njihovi roditelji.

– Zakucali su me u zid, stavili mi lisice, a djeca su počela vrištati – opisuje Igor Kordić kojeg je policija, kako tvrdi, napala jučer ujutro ispred dječjeg vrtića Izvor na  Prilazu Gjure Deželića jer je htio pomoći svojoj sestri da ne dobije prekršajnu kaznu zbog nepropisnog zaustavljanja na cesti. On je u vrtić išao pješice sa svojim blizancima, a sestra je svoju 4,5-godišnju djevojčicu vozila automobilom koji je ostavila na kolniku jer ispred vrtića ne postoji mjesto za zaustavljanje automobila i roditelji su primorani na taj način dovoditi djecu.

– Policijski djelatnici koji su ispisivali kazne za nepropisno parkirana vozila bili su izloženi uvredama muškarca, koji je potom odbio predočiti osobnu iskaznicu na uvid te se udaljio. Policijski djelatnici krenuli su prema njemu te iznova zamolili da im pokaže osobnu iskaznicu, što je on opet odbio. Kako se oglušio o ponovljenu zamolbu, djelatnici su nad njim proveli sredstva prisile te mu stavili lisičine – objasnili su iz PUZ-a.

Iz policije se pravdaju da su lisičine ubrzo skinuli jer se cijela situacija odigrala pred očima djece koju je muškarac vodio u vrtić, kao i ostalih mališana koje su  roditelji vodili prema vrtiću.

– Što je to nagnalo policajce da gospodina nabiju u zid, da mu pred očima djece i svih nas tamo prisutnih nabiju lisice na ruke, da pokušaju majci staviti lisice? Pri tome su gurnuli djevojčicu. Ne znam, ali da je to bila jedna iznimno ružna situacija koja je nepotrebna, bila je – kazala je ravnateljica vrtića Ljiljana Vukšić, piše Net.hr.

– Policajci nisu imali nikakva razumijevanja i nisu dopustili majci da dijete preda tetama u vrtiću – dodala je ravnateljica.

Nakon što je zbrinuo djecu u vrtiću, muškarca su priveli u policijsku postaju, a optužni prijedlog podnijeli nadležnom sudu zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Komentara 338

DU
Deleted user
23:04 21.03.2012.

Igor je mrak muškarac

Avatar Topgen
Topgen
18:12 21.03.2012.

Nije ovdje problem parkiranje nego je tip odbio da pokaze osobnu. U tom slucaju svugdje na svijetu te vode u postaju na provjeru identiteta.

II
Iib
20:32 21.03.2012.

Pun forum pandura LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije