Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativnost na nivou

I oni bi gledali vatrene: Zagrebački vatrogasci objavili sjajan video!

vatrogasci
Foto: Facebook/Screenshot
1/2
11.07.2018.
u 11:56

Vatrogasci su objavili snimku iz postaje u kojoj se upravo u trenutku Rakitićeva pripremanja za šut začuje sirena koja označava hitno opremanje i odlazak na teren

Zagrebački vatrogasci objavili su na društvenim mrežama videosnimku iz vatrogasne postaje kojom na duhovit i originalan način upozoravaju građane da danas za vrijeme i nakon utakmice protiv Engleske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva smanje uporabu pirotehnike na minimalnu razinu. 

Svi smo s iščekivanjem čekali posljednji jedanaesterac Ivana Rakitića protiv Rusije, nakon kojeg je krenulo slavlje. 

Vatrogasci su objavili snimku iz postaje u kojoj se upravo u trenutku Rakitićeva pripremanja za šut začuje sirena koja označava hitno opremanje i odlazak na teren. 

Vatrogasci ne smiju čekati ni sekundu te pogledati pobjednički pogodak i u roku od pola minute napuštaju postaju. Veselje je ostalo tek trojici dežurnih vatrogasaca. 

 "Vatreni danas igraju za finale SP. Mi nismo vatreni, ali bavimo se vatrom. Oprezno kod uporabe baklji i pirotehnike, da i mi (konačno) možemo gledati Vatrene #ZG19", poručili su. 

>> Pogledajte video vatrogasaca koji zbog intervencije propuštaju pogodak Rakitića za polufinale

Preporuka je došla i od Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) koja je poručila navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje i zato poručuju: "Slavimo uz vatrene, ali bez požara." 

Hrvati lete za Rusiju: Među navijačima Horvatinčić, Levaj, Pavić...

vatrogasci
1/43

 

Komentara 5

Avatar navijač
navijač
13:30 11.07.2018.

Evo i "Vodeni" su za Vatrene!

NE
nevjerujženikojalaže
01:25 12.07.2018.

sretno vodenima, sretno vatrenima !!

NE
nevjerujženikojalaže
01:25 12.07.2018.

sretno vodenima, sretno vatrenima !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije