Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

I oni bi gledali vatrene: Zagrebački vatrogasci objavili sjajan video!

Vatrogasci su objavili snimku iz postaje u kojoj se upravo u trenutku Rakitićeva pripremanja za šut začuje sirena koja označava hitno opremanje i odlazak na teren
11. srpnja 2018. u 11:56 5 komentara 5410 prikaza
vatrogasci
Foto: Facebook/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Zagrebački vatrogasci objavili su na društvenim mrežama videosnimku iz vatrogasne postaje kojom na duhovit i originalan način upozoravaju građane da danas za vrijeme i nakon utakmice protiv Engleske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva smanje uporabu pirotehnike na minimalnu razinu. 

Vatrogasci DVD Jastrebarsko Uoči Rusije Vatrogasci iz Jastrebarskog na genijalan način podržali vatrene

Svi smo s iščekivanjem čekali posljednji jedanaesterac Ivana Rakitića protiv Rusije, nakon kojeg je krenulo slavlje. 

Vatrogasci su objavili snimku iz postaje u kojoj se upravo u trenutku Rakitićeva pripremanja za šut začuje sirena koja označava hitno opremanje i odlazak na teren. 

Domagoj Vida Hrvatska Rusija Mate Mijić 'Hrvatska ima svoje Modriće i Subašiće, ali nažalost ima premalo Dalića'

Vatrogasci ne smiju čekati ni sekundu te pogledati pobjednički pogodak i u roku od pola minute napuštaju postaju. Veselje je ostalo tek trojici dežurnih vatrogasaca. 

 "Vatreni danas igraju za finale SP. Mi nismo vatreni, ali bavimo se vatrom. Oprezno kod uporabe baklji i pirotehnike, da i mi (konačno) možemo gledati Vatrene #ZG19", poručili su. 

>> Pogledajte video vatrogasaca koji zbog intervencije propuštaju pogodak Rakitića za polufinale

[video: 25803 / ]

Preporuka je došla i od Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) koja je poručila navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje i zato poručuju: "Slavimo uz vatrene, ali bez požara." 

Hrvati lete za Rusiju: Među navijačima Horvatinčić, Levaj, Pavić...

vatrogasci
1 / 43
Među navijačima koji će bodriti vatrene u Moskvi su i premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković te ministri Marko Pavić i Zdravko Marić.

 

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas