Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ili reizbor

I Kaliniću istekao mandat pročelnika, hoće li opet na to mjesto?

Pavle Kalinić
Davor Puklavec/PIXSELL
23.02.2016.
u 08:47

Osim trojice pročelnika, traži se i zamjenik pročelnice u Uredu za promet i socijalu gradske uprave

Mandat je istekao trojici Bandićevih pročelnika, a za njihov reizbor ili čak nove ljude ovih dana bit će objavljen javni natječaj.

Riječ je o Gradskom uredu za poljoprivredu i šumarstvo koji je do sada vodio Emil Tuk, o Uredu za upravljanje u hitnim situacijama koji je vodio Pavle Kalinić te Uredu za strategijsko planiranje i razvoj Grada koji je vodila Jadranka Veselić Bruvo.

S obzirom na to da je riječ o osobama s kojima gradonačelnik dobro surađuje, a nitko od njih još nije u godinama za mirovinu, može se pretpostaviti da je riječ o formalnom natječaju i da će sve troje nastaviti u obnašanju svojih funkcija. Među uvjetima, osim visoke stručne spreme veterine, politologije i arhitekture, da bi se postalo pročelnikom važno je imati i najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje.

Istodobno se natječajem traži zamjenik/zamjenica pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje i izgradnju te zamjenik/zamjenica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Komentara 13

Avatar links
links
11:34 23.02.2016.

čovjek se naradio, potpuno opravdao 15000 kuna plaće desetljićama!! bandićeva pudlica, sramota

Avatar javorko
javorko
11:47 23.02.2016.

zag holdnig je leglo korupcije kriminala leglo najvece mafije koja zakonski posluje!!!Umjesto da se to rijesi oni jos posluju

DA
darwil
13:30 23.02.2016.

Kalinić i uhljebi u tom nepotrebnom uredu skupa sa onim bivšim ministrom branitelja kome je Bandić kum na sigurnoj plači velikoj a Hrvatska gorska služba spašavanja radi volonterski.Pa tko tu koga j.be?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije