Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

I građani mogu ući u skupštinu- Preko liste stranke ZA GRAD

centar, zagreb (1)
Marko Lukunić/Pixsell
23.04.2013.
u 09:15

Već nakon nekoliko tjedana postojanja na intenet stranice stranke može se pronaći više stotina prijedloga - od toga kako poboljšati javni prijevoz, preko rješavanja neiskorištenih gradskih prostora, do energetske obnove zgrada.

Na ovogodišnjim lokalnim izborima stranka ZA GRAD na svoju listu za Gradsku skupštinu uključit će građanke i građane koji će činiti barem trećinu mjesta liste za Gradsku skupštinu stranke ZA GRAD, priopćeno je iz stranke. Mogućnost da budu jedni od onih na listi imat će oni građani koji su dali najviše prijedloga za poboljšanje i uređenje grada te oni za čije su prijedloge njihovi sugrađani najviše glasali.

Već nakon nekoliko tjedana postojanja na intenet stranice stranke može se pronaći više stotina prijedloga - od toga kako poboljšati javni prijevoz, preko rješavanja neiskorištenih gradskih prostora, do energetske obnove zgrada. Stranka je, navodi se u priopćenju, pokrenula već nekoliko javnih akcija predloženih na njihovoj stranicii, a u njima su sudjelovali i građani, tvrde u stranci.

\"Ova odluka stranke još jedan dokaz aktivnog uključivanja građanki i građana u sukreiranje političke budućnosti i poboljšavanje života u gradu u kojem žive. Napokon, otvaranjem liste za Skupštinu zainteresiranim građankama i građanima koji preko web platforme sukreiraju program stranke, nivo participacije podiže se na još višu razinu.\"

>>Rat plakatima – \'Dobrodošli u N. Zagreb. Osjetite miris grada\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije