Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekadašnji reprezentativac

Humanitarni malonogometni turnir u Španskom za obitelj Kristijana Gracina

Zagreb: Zadnji dan manifestacije Rekreativni kvart u Španskom
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
23.09.2021.
u 15:42

Pozivaju sve one koji se žele dobro zabaviti uz sportsko-glazbene sadržaje da posjete manifestaciju ovoga vikenda i svojim skromnim doprinosom pomognu humanitarnu akciju.

Rekreativni kvart je grupa lokalnih entuzijasta koji su ovog ljeta organizirali istoimenu manifestaciju preko koje su prikupljali pomoć za udruge "Jedni za druge" i "Vukovarski leptirići". Svakodnevno su sportski i plesni klubovi, vatrogasne postaje i policija Zagrepčanima održavali besplatne pokazne vježbe i edukacije. Zatvaranje manifestacije obilježili su koncertom Marina Ivanovića Stoke. Od danas do nedjelje ponovno će olakšati životne probleme potrebitim obiteljima iz kvarta, udruzi "Vukovarski leptirići" i obitelji prerano preminule malonogometne legende Španskog i Zagreba - Kristijana Gracina, po kojem su i nazvali manifestaciju "GRACIN KUP 2021".

- Čvrsto vjerujemo da ćemo ovaj humanitarni malonogometni turnir pretvoriti u memorijalni, odnosno da ćemo svake godine nastaviti s organizacijom turnira na kojem ćemo se prisjećati Kikijevih anegdota i nogometnih poteza, a pri tom i pomoći susjedima u potrebi. Na prošloj smo akciji pokazali da Špansko ima veliko srce, a sada idemo još jače, s većim timom i više iskustva - rekao nam je organizator Danijel Perić.

No, ovog vikenda na terenima iza OŠ Tituš Brezovački neće se igrati samo nogomet.

- Osim nogometa, igrat će se i turnir u uličnoj košarci, poznati zagrebački muralist Boris Bare oslikavat će pročelje zgrade, čistit ćemo i uređivati zapuštene kvartovske garaže i igralište, a svake večeri održavat će se i bogati zabavni program uz koncerte i ugostiteljsku ponudu. Svoj dolazak potvrdili su nam Zaprešić Boysi, Ivana Marić, Nered, Gelato Sisters, Vatra, a bit će i mnoštvo drugih glazbenih, i gostiju iznenađenja iz javnog života - nadovezao se Stjepan Vukušić, također "rekreativac". Dečki su usto pozvali sve one koji se žele dobro zabaviti uz sportsko-glazbene sadržaje da posjete manifestaciju ovoga vikenda i svojim skromnim doprinosom pomognu humanitarnu akciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije