Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Cook Book

Humanitarna akcija u centru inkluzije: Osobe s invaliditetom simulirale rad Vlade

U Cook Booku održana humanitarna akcija s ciljem inkluzije osoba s invaliditetom
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/12
28.06.2020.
u 11:00

Oni su, naime, jučer u centru inkluzije promišljali o načinima na koje bi njihovo značajnije uključivanje u rad različitih institucija doprinijelo boljitku Hrvatske države i poboljšanju odnosa prema osobama s invaliditetom.

Akcija s ciljem inkluzije osoba s invaliditetom u organizaciji Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) i udruge "Bolje sutra" iz Koprivnice u Ugostiteljsko edukacijskom centru inkluzije The Cook Book udružile su jučer snage kako bi skrenuli pozornost na važnost edukacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom i intelektualnim teškoćama.

Oni su, naime, jučer u centru inkluzije simulirali rad Vlade te promišljali o načinima na koje bi njihovo značajnije uključivanje u rad različitih institucija doprinijelo boljitku Hrvatske države i poboljšanju odnosa prema osobama s invaliditetom. 

- Više od desetljeća promoviramo obrazovanje i inkluziju za osobe s invaliditetom. Zašto bi uvozili radnu snagu kad je imamo već ovdje? - govori Vedran Habel, predsjednik UNUO-a.

U Cook Booku održana humanitarna akcija s ciljem inkluzije osoba s invaliditetom
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije