Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema opasnosti

Hrvatske šume: Uklonjeno je 11 stabala s Radićevog šetališta

'15.03.2012., Koprivnica - Radnici koprivnicke ispostave Hrvatskih suma ruse stabla u sumi pored prigradskog naselja Jagnjedovec, izvlace iz sume, procjenjuju vrijednost drveta, tovare ga na kamione i
Marijan Sušenj/PIXSELL
01.04.2013.
u 11:54

Nema govora o tome da su Hrvatske šume ignorirale ovu ozbiljnu situaciju i odgodile sanaciju zbog ne postojeće dežurne ekipe, kako su naveli neki mediji

Djelatnici Hrvatskih šuma jučer su, na Uskrs, hitno reagirali na dojavu centra 112 zbog aktivacije klizišta na adresi Radićevo šetalište i srušenih stabala, stoji u priopćenju.

Upravitelj Radne jedinice Hortikultura iz Uprave šuma Podružnice Zagreb, Damir Dramalija, u 7.30 sati bio je na mjestu događaja, kao i voditelj Podružnice Krunoslav Jakupčić. Nema govora o tome da su Hrvatske šume ignorirale ovu ozbiljnu situaciju i odgodile sanaciju zbog ne postojeće dežurne ekipe, kako su naveli neki mediji, dodaje se. Uklonili smo 11 stabala s lokacije Radićevog šetališta, navodi se. .

Ova situacija povod je da se pristupi dodatnom uklanjanju opasnih i nagnutih stabala na području park šuma grada Zagreba, a što je djelatnicima Hrvatskih šuma bilo onemogućeno zbog pritužbi građana da se nekontrolirano sječe. Kontrola i nadzor će se nastaviti pojačano i tijekom slijedećih dana zbog najave obilnijih kiša u narednom razdoblju, u okviru naših mogućnosti. Dežurne ekipe su i na lokacijama Grmošćica, Šestinski vijenac i Maksimir, poručuju iz Hrvatskih šuma.

>>Zagreb: Zbog obilne kiše poplavljene kuće, srušena stabla...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije