Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preradovićev trg

Horvatinčić postavlja novu terasu s dozvolom Grada

Na Cvjetnom trgu traju radovi na izgradnji terase od kafica Tome Horvatincica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
15.11.2016.
u 10:51

Radovi na postavljanju nove terase odvijaju se po strogo određenim parametrima i uz suglasnost nadlažnih gradskih službi, kaže Krešimir Horvatinčić

Na Trgu Petra Preradovića radnici su jučer počeli postavljati novu terasu za ugostiteljski objekt Tomislava Horvatinčića. Ova, baš kao i ona u listopadu, ima dozvolu Grada, no neće, čini se, biti “kuća”, kako je to naknadno htio prezentirati gradonačelnik Bandić pravdajući tako pogrešku Grada, ali će imati podest. I to podest koji se po Pravilniku o načinima i uvjetima postavljanja privremenih građevina postavlja na površine s izrazitim neravninama ili velikim nagibom, zelene površine, parkiralište ili kolnik.

– Kao i ostali ugostitelji na Cvjetnom trgu, naše je društvo po provedenom postupku pred nadležnim tijelima ishodilo rješenje o zauzimanju dijela javne površine te sklopilo s Gradom ugovor o zakupu. U tijeku su radovi prema određenim parametrima i suglasnostima Grada – kazao je Krešimir Horvatinčić. •

>> Zašto Bandić još nije otkrio koji suradnici više ne mogu pratiti njegov ritam?

Komentara 6

Avatar 2222
2222
13:23 15.11.2016.

Sta ce nama supe po gradu.trebamo parking mjesta ,ne kafice.

TM
trade_mark
16:29 15.11.2016.

svakim danom zagreb je sve teže i teže voljeti jer u njemu žive i rade ljudi koji se svojski trude zgaditi nam svaki pedalj ovoga grada.

DO
doktorica
10:29 16.11.2016.

najbolje da se zagrepčani isele jer samo smetaju ovakovim"neimarima"koji imaju"viziju"kako grad pretvoriti u selo koje je po njihovoj mjeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije