Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brine o okolišu

Holy odlučila pomoći udruzi koja uklanja autoolupine sa Žumberka

Mirela Holy (1)
Foto: Romeo Ibrišević
1/4
10.11.2012.
u 21:35

Udruzi Zelene stope koja iz šume u parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje uklanja autoolupine u pomoć je priskočila bivša ministrica

Komentara 12

M3
Miške 3
06:09 11.11.2012.

Holy bravo, kakav Zmajloić. Ali poslije ulaska u 3 odbora, jako ste pocrvenili. Uostalom, i romima iz Čakovca hvala što su u Zagorju potpuno izvukli sve olupine, i iz najdubljih jaraka. Naravno, da to ne prodaju, nebi.

Avatar puky
puky
07:01 11.11.2012.

... kao stari vojni operativac mislim da shvaćam što Mirela Holy radi ... slično smo i mi u Svetom nam domovinskom ratu strateški cilj - oslobođenje Domovine, postigli postupno, malim operativnim koracima ... njezina strategija sigurno vodi do njezinog političkogg cilja koji je svakako puno veći od članstva u tri saborska odbora ... može naivni i lijeni sekretara misliti da ju je time "ukrotio" no nije ... najbolje bi bilo da unutar svoje partije pobjedi sa svojim idejama i načelima i tako prekine tu čvrstu jugo komunističku vezu i pravu socijaldemokraciju donese na domovinsku političku scenu ... strava ...

VE
Vexans
22:02 10.11.2012.

Nije istina da nam ne falite jedinstvena dr. Holy ! Sada kad vidimo s kakvima ste imala kuraž pokazati što je kompetentnost i ustrajati na općem dobru..skidamo kapu ! S Vašim mladim godinama a s puno političkog iskustva..gdje Vam je vrh! Sve činite pametno,dozirano i odmjereno.Bravo..ako i šutimo ne znaći da ne računamo s Vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije