Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki koncert

Hladno pivo oduševilo tisuće obožavatelja na Šalati

hladno pivo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
20.09.2015.
u 12:22

Jedan od naših najpopularnijih rock bendova koncertom na Šalati nastavio je svoju turneju "Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata"

Hladno pivo oduševilo je tisuće obožavatelja koncertom na zagrebačkoj Šalati gdje se tražilo mjesto više.

Jedan od naših najpopularnijih rock bendova koncertom na Šalati nastavio je svoju turneju "Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata" kojom promoviraju album "Dani zatvorenih vrata".

Idući koncert održat će u Subotini, Sarajevu pa u 17. listopada u Varaždinu.

>> Hladno pivo ovu subotu na Šalati, snima se spot za pjesmu „Mojoj majici“!

Komentara 21

GL
Glorfindel
13:18 20.09.2015.

Ko je ovo jebate? Kekin il Mislav Bago

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
16:13 20.09.2015.

Ovaj kekin drzi svima lekcije a sam nezna tko je ni gdje pripada i uzasno je iritantan a ne kuzim kaj on pjeva a veli sa je roker a prije bi rekal da je to kaj oni izvode roktanje

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:59 20.09.2015.

niti glasa - niti stasa... a pjesme mu imaju riječi kao da su nabrzinu sklepani sdp-ov pamfletić... presmiješno! ... sramota bi me bilo da mi netko vidi njihov cd u autu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije