Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera parking

HDZ poslao MUP-u prijavu protiv parkirališta u gradu

Parking kod Same prazan, a kod Doma zdravlja traži se mjesto viška, kod HDZ također uveli naplatu (1)
J.Lemo/VLM
10.07.2010.
u 18:33

Prijava se prvenstveno odnosi na iscrtavanje parkiraklišnih mjesta u dvorištu Perkovčeve 22.

Samoborski je HDZ Službi inspekcijskog nadzora MUP-a poslao prijavu protiv, kako tvrde, “nezakonitog uvođenja parkirališnih površina u Gradu Samoboru”.

Traže istragu

Taj je postupak Tomislav Masten, šef HDZ-a, i najavio na prošlotjednoj konferenciji za novinare.

– Podnijeli smo prijavu protiv odgovorne osobe, a koja je to morat će se utvrditi istragom – kaže Masten.

Prijava se prvenstveno odnosi na iscrtavanje parkiraklišnih mjesta u dvorištu Perkovčeve 22, gdje su smještene i prostorije HDZ-a. Taj postupak Komunalca rezultirao je time, a o čemu je Večernji list već pisao, da su članovi HDZ-a zatvorili vrata dvorišta i stavili na njih lanac. Ipak, dva dana kasnije lanac je skinut, jer je u međuvremenu Tomislav Masten, kako kaže, dobio odgovor iz samoborske policijske postaje u kojem potvrđuju da nisu dali nikakvo odobrenje Gradu Samoboru da se u Perkovčevoj 22 iscrtaju parkirališna mjesta.

Tim je odgovorom samoborski HDZ i dobio vjetar u leđa da cijeli slučaj prijavi Ministarstvu unutarnjih poslova. Tako u prijavi HDZ-a, uz ostalo, piše i da su djelatnici Komunalca 24. lipnja bez ikakve prethodne obavijesti vozačima čija su vozila bila parkirana u dvorištu automobile premještali pomoću “pauka”.

I dalje besplatan parking

– Istoga dana započela je i naplata parkiranja u dvorištu i ispisivanje kazne svima koji bi se tamo parkirali – stoji u prijavi kojom traže da se nad tom odlukom obavi inspekcijski nadzor.

U međuvremenu je iz dvorišta Perkovčeve 22 nestala tabla kojom se označava da se tamo parkiranje naplaćuje, pa se automobili i dalje besplatno parkiraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije