Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Crvene nosove

Happy Burgeri zaradili 32.230 kn donacije

Donacija Submarine Burgera Crvenim nosovima
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.01.2017.
u 11:42

Vrijedan dar prikupljen je u cjelogodišnjoj akciji zagrebačkog Submarinea

Submarine Burger donirao je udruzi Crveni nosovi 32.230 kuna. Iznos je prikupljen prodajom njihovih Happy burgera koje je posebno za ovu cjelogodišnju akciju kreirao poznati kuhar Deniz Zembo. Od svakog se hamburgera pritom odvajalo 10 kuna. Donaciju su jučer preuzeli Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge, te Zoran Vukić, umjetnički direktor Crvenih nosova. – Ako to izmami osmijeh na licu samo jedne osobe, smatramo da smo postigli uspjeh. Sretni smo što su i naši gosti prepoznali ovaj projekt kojim zajednički pomažemo rad udruge klaunova doktora i njihova nastojanja da razvesele što više mališana – kazao je Aleksandar Lazinica, vlasnik Submarinea. Ranije je ovaj zagrebački restoran, podsjetimo, Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj donirao svoj jednodnevni promet.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije