Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
građani morali pješke

Gužve i zastoji tramvaja jutros po cijelom Zagrebu: 'Doslovno je sve stajalo'

Zagreb: Nakon blagdana ZET se vratio redovitom voznom redu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
08.01.2024.
u 09:59

S obzirom na to da su školski praznici službeno završili, a djeca su se vratila u školu, i ZET-ovi tramvaji i autobusi vratili su svoj uobičajeni vozni red, no to nekima ovo jutro ipak nije pomoglo

Od ranog jutra Zagrebom su zavladale gužve, a i zastoji tramvaja snimljeni su na Maksimirskoj cesti, kao i na Ilici. S obzirom na to da su školski praznici službeno završili, a djeca su se vratila u školu, i ZET-ovi tramvaji i autobusi vratili su svoj uobičajeni vozni red, no to nekima ovo jutro ipak nije pomoglo.

Kako prenosi Net.hr, osim Maksimirske i Draškovićeve ulice na kojima je došlo do zastoja, do prekida u prometu došlo je i na Ilici.

- Koliko čujem od vozača na terenu, 'petica' je čekala dizalicu kod Kvaternikova trga. Može biti da se neki automobil pokvario ili tramvaj. Vozač kaže da se tramvaji nisu mogli pomaknuti, doslovno je sve stajalo - potvrdio je to predsjednik Sindikata radnika ZET-a Neven Brnjas. 

- Jedna dizalica nije dovoljna za tramvaje i autobuse za cijeli grad, upozoravamo na to godinama. Ogromne su gužve, automobili se voze po pruzi i onda dolazi do ovakvih situacija - dodao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Masovni prosvjed njemačkih poljoprivrednika: 'Nešto opasno se sprema'

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gordan0810
10:34 09.01.2024.

Nakon što se gradska vlast pobrinula da oteža promet osobnih vozila i prebaci ljude na javni prijevoz, ZET se brine za jutarnju tjelovježbu. Živio zdraviji, čistiji i uredniji Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije