Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi sveti

Gužva za taksi, Bandić gurao ogradu, "pauk" bez posla

mirogoj
Luka Stanzl/PIXSELL
01.11.2012.
u 18:06

Gradonačelnik Bandić prigovorio je ZET-ovcima zašto pune po jedan autobus

Prometni kolaps kakav smo prošlih godina navikli gledati oko Mirogoja na blagdan Svih svetih ovaj je put izbjegnut. Zahvaljujući besplatnim autobusima i povoljnim cijenama taksija oko gradskih groblja gužvali su se najviše pješaci, a nije bilo ni većih redova pri ulasku u autobuse prema Mirogoju koji su s Kaptola polazili svakih nekoliko minuta.

Oko 11 sati u inspekciju je s direktorom ZET-a Dubravkom Baričević došao i gradonačelnik Milan Bandić te je u svom stilu predložio da se umjesto jednog odjednom ukrcavaju dva autobusa pa je osobno pomicao željeznu prepreku. Mnogi se građani ipak nisu željeli gurati u besplatne autobuse pa su se do groblja vozili taksijima za što su od Jelačićeva trga trebali izdvojiti od 24 do 30 kuna. Na Mirogoju se tako za taksije vodila čak i prava otimačina, a red nisu uspjeli uvesti ni policajci unatoč nekoliko intervencija. Oko groblja red su uvodili i prometni redari i djelatnici \"pauka\" koji su istaknuli da je ove godine manje parkiranja na zabranjenim mjestima. Povremene gužve stvarale su se tijekom dana samo u Ulici Ribnjak te u zonama oko groblja u kojima je promet bio zabranjen.

Komentara 9

AU
Augustiner
19:43 01.11.2012.

Naši se ljudi pretvore u vampire kada kreću u obilazak grobova svojih najmilijih..kao veliki smo katolici i vjernici a autom bi se parkirali na groblje, jedni preko drugih, parkiraju se kako se kome digne!! Užas je to uglavnom za gledat!! Nimalo prometne kulture, bitno je auto ostavit i zaključat i otić bez traga..a dali auto kome smeta manje je bitno!! Aureola iznad glave..ko mi..mi hrvati, mi hrvati!!

TO
tomokaro
19:59 01.11.2012.

Kaj je tu vijest bitna za građane ? Taxi,Pauk.Bandić?

NI
Nibru
21:28 01.11.2012.

tko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije