Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S OZNAKOM "ŽURNO"

Gradskim četvrtima stigao zanimljiv dopis: Hitno pošaljite popis poplavljenih objekata

Poplava u Ilici
Foto: Institut Domovoy
1/3
28.07.2020.
u 16:43

U dopisu s današnjim datumom stoji i napomena da bi bilo dobro priložiti, ako je to moguće, i fotodokumentaciju.

 Vijeća svih zagrebačkih četvrti danas su dobili zanimljiv dopis od Gradskog ureda za mjesnu samoupravu u kojem se od njih traži da hitno, a najkasnije do ovog četvrtka, Uredu pošalju popis objekata oštećenih devastirajućom poplavom koja je zadesila metropolu u noći na subotu. 

- Obzirom da je tijekom petka 24. srpnja 2020., područje Grada Zagreba zahvatilo jako nevrijeme praćeno obilnim pljuskovima, mnogobrojni stanovnici Grada Zagreba pretrpjeli su materijalnu štetu na svojoj imovini, te Vas (vijeća gradskih četvrti, op. a)  molimo da u svrhu provedbe svih aktivnosti vezanih uz utvrdivanje razmjera nastalih šteta/ posljedica i da ŽURNO, a najkasnije do ovog četvrtka 30. srpnja dostavite ovom Uredu popis oštećenih objekata na vašem podrudju. Popis oštećenih objekata trebao bi sadržavati podatke: - Ime i prezime oštećenika, lokaciju/ adresu objekta te kontakt podatke oštećenika - stoji u dopisu s današnjim datumom, uz napomenu da bi bilo dobro priložiti, ako je to moguće i fotodokumentaciju. 

Foto: Screenshot

Ključne riječi

Komentara 3

NE
nečešrazbojniče
17:20 28.07.2020.

Kao i sve od kada je ovaj pajac gradonačelnik. Nešto se kao radi kada se dogodi i kada su štete prevelike ali razmišljati unaprijed ili imati plan to je nemoguće kod druga gradonačelnika jer se samo na brzinu može lapati gradski novac.

WT
WTF!
18:05 28.07.2020.

Rok za prijavu štete do 30.7. Danas 28.7. Ovo već postaje tragikomično...

SA
samoborka
21:23 28.07.2020.

Kvartovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije