Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taksi obračun

Gradski taksisti tvrde da Taxi Cammeo vodi “prljavu igru”

taxi
04.01.2011.
u 20:12

Iz Radio taxi Zagreba kažu da će se i dalje boriti te traže očitovanje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja

– Minovski je ‘94. “gol” došao u Hrvatsku, a danas gradi benzinske crpke i ima velik biznis. Prvo je prodavao sendviče, a sada je najveći taksi-obrtnik u zemlji. Mislim da bi institucije trebale početi raditi svoj posao – rekao je Juraj Šnidarić, predsjednik udruženja Radio taxi Zagreba, upitan da komentira početak rada Taxi Cammea.

– Mislim da će se Minovski morati jako potruditi da dokaže kako nije utajio 500.000 kuna – paljbu je nastavio Šnidarić, koji napominje da nema ništa protiv zdrave konkurencije, no da će se u ovom slučaju i dalje boriti da dokažu kako Minovski – “igra prljavo”.

Šnidarić je začuđen kako se riječkom taksi-gigantu dopušta registracija čak četiriju tvrtki kako bi preplavio zagrebačko tržište.

– Čudno je to da Minovski ima četiri tvrtke kojima se javlja na natječaj i mislim da se Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja treba što prije očitovati o tome što se trenutačno događa – zaključio je Šnidarić.

Investicija Taxi Cammea u Zagrebu “teška” je čak 25 milijuna kuna, no ovdašnji taksisti i dalje smatraju da nešto ne “štima” i kako nije moguće da Minovski ulaže vlastita sredstva te neprestano ponavljaju da – “netko stoji iza njega”.

– Ja sam u Hrvatsku došao pošteno zarađenim novcem, a prozivke ne bih komentirao. Bojim se da ne bih završio kao Pukanić. Možda i meni jednom auto odleti u zrak, a najviše me strah za moju obitelj – odgovorio je Minovski.

Komentara 25

1O
1st-opinion
20:21 04.01.2011.

Gradski taxisti su kao i HDZ MAFIJA samo pljackaju i tako vec vise od 50 godina.

OB
-obrisani-
21:03 04.01.2011.

ma vidi poštenjačinaaaaaaaaaaaaaaa! oni o prljavim igrama? treba im svima uzeti licence . taj njihov ceh je ceh lopina.

BO
bosanaco
22:10 04.01.2011.

na njihovom mjestu bi štrajkovao do besvijesti tako će zg taksisti uštedjeti gorivo, bolje ne raditi nego imati dodatne troškove, lopovi kao i oni koji su im to omogućili da ništa nerade i da pljačkaju ljude u nevolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije