Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjuzikl

Gradski pročelnik za gospodarstvo traži sponzore za svoju predstavu

ladislav prezigalo
Zarko Basic/PIXSELL
25.06.2012.
u 12:28

Prezentacija za potencijalne investitore, partnere i medijske pokrovitelje održava se u četvrtak 28. lipnja 2012. u 19 sati, u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10.

Ekskluzivna prezentacija radionice novog mjuzikla "Crna kuća - mjuzikl u boji" autora Ladislava Prežigala, zagrebačkog pročelnika za gospodarstvo, u kojoj glavnu ulogu igra glumica Mila Elegović, održat će se ovog četvrtka u Zagrebačkom plesnom centru, u nadi kako će bliski suradnik Milana Bandića pronaći potencijalne investitore te partnere na njegovoj realizaciji.

Kako su pojasnili iz B GLAD Produkcije novi scenski uradak zagrebačkog pročelnika donosi urnebesnu mjuzikl-komediju u stilu Mela Brooksa, a utemeljenoj na povijesnoj, malo poznatoj priči sa zagrebačkog Kaptola, iz vremena žestokih borbi Hrvata protiv Turaka. Način na koji Prežigalo traži pomoć sponzora uobičajena je praksa, smatraju iz B GLAD Produkcije, kod producenata na Broadwayu koji prezentiraju nova djela za koja je potrebno financiranje.

Prezentacija je u potpuno "sirovoj" formi bez kostima i kulisa te s vrlo malo tehnike, najavljuju.

Autor teksta je Ladislav Prežigalo, a autor glazbe je Darko Hajsek. Redatelj, koreograf i voditelj ove radionice je svjetski poznat i nagrađivani Igor Barberić (Footloose, Chicago, Briljantin, Kosa...), dok dramaturgiju potpisuje Igor Weidlich.

Ključne riječi

Komentara 2

AM
amato
08:18 26.06.2012.

Na čelu ureda za kulturu je inženjer prometa, a na čelu ureda za gospodarstvo - pisac.

MA
Marac101
11:04 27.06.2012.

Prežigalo je ekonomist koji i piše, uglavnom poeziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije