Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj za posao

Gradska uprava traži 11 novih stručnjaka za svoja dva ureda

'08.06.2011, Trg Stjepana Radica, Zagreb -   Zgrada Gradskog poglavarstva grada Zagreba Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
14.07.2011.
u 15:48

Gradonačelnik planira zaposliti 59 ljudi, od čega će njih 25 biti u njegovu uredu; uglavnom traži savjetnike

U moru nezaposlenih jedanaestero bi ih moglo naći sigurnu luku u gradskoj upravi – u tijeku su natječaji za zaposlenje u Uredu za izgradnju i Uredu za imovinsko-pravne poslove. Imovinci u svom uredu trebaju pet pravnika te jednu osobu upravne ili ekonomske struke. Više stručne suradnike traže u Odjelu za stanove i stambeno zbrinjavanje, u Odjelu za poslovni prostor i poslove zakupa i Odjelu za pripremu zemljišta za gradnju. Ured za izgradnju treba pravnika, radnika arhitektonske, građevinske ili prometne struke, osobu pravne ili tehničke struke, komunalnog redara i radnika s biotehničkog područja.

Pobjednici natječaja zasjest će u Sektor za postupak izrade i donošenje dokumenata prostornog uređenja, u Sektor za promet i ceste, u Odjel komunalnog redarstva i Odjel prometnog redarstva. Kako se čini, to je početak punjenja radnih mjesta koja su u planu prijma u službu u gradska upravna tijela za 2011., a koja je gradonačelnik Milan Bandić nedavno proširio. Prvotni plan da zaposli 47 ljudi povećao je na 59 novozaposlenih. Najviše ih je namijenio za svoj ured, u koji će primiti 25 ljudi. Uz ostale, tražit će osobnog višeg savjetnika za upravu, posebnog višeg savjetnika za energetiku i komunalnu infrastrukturu, višeg stručnog suradnika za materijalno-financijske poslove, višeg stručnog savjetnika, voditelja kabineta, dva administrativna referenta, glasnogovornika, dva stručna savjetnika u odsjeku za odnose s javnošću, stručnog savjetnika za medije, za informiranje, ali i urednika internetske stranice.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lutomirski
18:33 21.07.2011.

Bojim se da tu nema iskusnih strucnjaka, najvaznije je u Hrvatskoj imati diplomu, pa makar ti nista neznao osim teorije koja ne vredi nista !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije