Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost

Gradonačelnik se izuo: Kupnjom cipela do stana od milijun kuna

Bandić (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
29.01.2013.
u 20:48

Akciju pod nazivom "Lavandon Dobra Duša Bauerfeinda" prvi je podržao gradonačelnik Milan Bandić

Tvrtka Bauerfeind pokrenula je humanitarnu akciju prodaje svojih cipela javnim osobama, s ciljem prikupljanja iznosa od milijun kuna kojim bi se potom kupio stan za Udrugu CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom.

Akciju pod nazivom "Lavandon Dobra Duša Bauerfeinda" prvi je podržao gradonačelnik Milan Bandić, koji je za cipele odlučio izdvojiti 1100 kuna. Između desetak modela odlučio se za bež varijantu od brušene kože.

– Pozvali su me na ovaj događaj zato što sam gradonačelnik, ali ja bih došao i da nisam. Djela više od riječi – prokomentirao je Bandić.

Komentara 8

DE
demokršćanin
21:25 29.01.2013.

IZUVANJE! Čini mi se da mu je ovo već drugo skidanje cipela.Jednom je puzao po ledu a ovaj put je ipak nešto dobro napravio u svojoj populističkoj maniri.

LI
LILLIT
22:13 29.01.2013.

Cega cemo se jos sve nagledati? A ima toliko vaznijih stvari.

JO
joso
22:23 29.01.2013.

miki , ajde dubi na glavi mjesec dana , dobit ćeš bar 100 glasova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije