Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Gradonačelnik posjetio Pučku kuhinju franjevaca sa Svetog Duha

Zagreb: Stranke rada i solidarnosti korisnicima pučke kuhinje dijelila kuhano vino, čaj i kolačiće
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
07.02.2021.
u 20:25

Povod posjeta bila je humanitarna akcija koju su organizirale Žene 365 Grada Zagreba 'Marija Jurić Zagorka' koje su potrebitima podijelile 70 litara čaja i kuhanog vina te 400 kolačića

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u subotu je posjetio Pučku kuhinju na Svetom Duhu i sastao se s njenim voditeljem fra Vladimirom Vidovićem koji ga je upoznao s djelovanjem Doma svetog Antuna.

Fra Vladimir pohvalio je dugogodišnju suradnju gradskog ureda za socijalu kojim rukovodi Romana Galić te zahvalio na svemu što Grad čini kako bi se zajednički pomoglo onima koji pate od siromaštva i neimaštine. 

Gradonačelnik je pak zahvalio Pučkoj kuhinji te fratrima Svetog Duha na svemu što čine za potrebite. Povod posjeta bila je humanitarna akcija koju su organizirale Žene 365 Grada Zagreba 'Marija Jurić Zagorka' kojom rukovodi Tamara Čubretović

Na Svetom Duhu ispred Pučke kuhinje Doma sv. Antuna članice su dijelile kuhano vino, čaj i kolačiće korisnicima koji su se zbog životnih neprilika našli u teškoj situaciji. Korisnicima je podijeljeno oko 70 litara čaja i kuhanog vina, te preko 400 kolačića.

 

Komentara 2

GE
generacija66
23:46 07.02.2021.

Tko će slušati tog piskutavca još 3 mjeseca.

BU
Bubalamala
22:58 07.02.2021.

To je njima cilj, najprije narod osiromašiti raznim nametima i onda se pojaviti u smislu dobročinitelja sa pučkom kuhinjom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije