Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret kolega

Gradonačelnici obišli jaskanski deponij Božička

gradonačelnici Senja i Jastrebarskog (1)
Foto: Grad Jastrebarsko
1/4
06.07.2012.
u 15:27

Gradonačelnik Senja Darko Nekić posjetio je gradonačelnika Jastrebarskog Zvonimira Novosela. Dvojica kolega razmijenili su iskustva i razgovarali o rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada u Senju.

Gradonačelnik Senja Darko Nekić posjetio je gradonačelnika Jastrebarskog Zvonimira Novosela u Gradskoj upravi u Jastrebarskom.

Razgovarali su o aktualnim temama i događajima u ta dva grada, razmijenili svoja iskustva, a posebno su razgovarali o iskustvima Jaske u rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada budući da je namjera grada Senja riješiti problem s odlaganjem otpada.

Nakon prijma, dvojica kolega zajednički su obišli jaskanski deponij otpada Božička koji je u 2011. godini zatvoren i uređen, a posjetili su i Plešivičku vinsku cestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije