Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv vlasti

Građanska akcija poručila SDP-u: Gledamo vas!

građanska akcija
Građanska akcija
05.12.2011.
u 10:05

– Želimo pokazati svoju apolitičnost i to da ne pripadamo nijednoj stranačkoj opciji. Fokusirani smo na vlast i one koji imaju moć mijenjati stvari. Zato smo danas prosvjedovali pred SDP-om – poručili su aktivisti GA

Razmotavši 12 metara dug transparent na kojem su ispisali "Gledamo vas", desetak volontera Građanske akcije iskoristilo je prvi dan nakon izbora kako bi prosvjedovali – ovaj puta ispred središnjice SDP-a na zagrebačkom Iblerovu trgu.

– Želimo pokazati svoju apolitičnost i činjenicu da ne pripadamo nijednoj stranačkoj opciji. Fokusirani smo u svojim akcijama na vlast i one koji imaju moć mijenjati stvari. Zato smo danas prosvjedovali pred SDP-om – poručili su aktivisti Građanske akcije.

Sinoć su se prigodnim paljenjem svijeća pred izbornim stožerom HDZ-a "oprostili" od njihove vlasti, a u novi radni tjedan s novim izbornim rezultatima krenuli prema novim ciljevima svojih prosvjednih "napada".

– Rano smo se ustali da bismo odaslali poruku SDP-u, ali nećemo samo prema njima djelovati. Usmjerit ćemo se i na ratne profitere te tražiti povrat imovine koju su protuzakonito oduzeli, ali i njihovo sankcioniranje – najavili su aktivisti.

Ključne riječi

Komentara 13

KO
konstanta
10:57 05.12.2011.

Čestitke pobjednicima ali i podrška građanskoj akciji. Građanska kontrola je uvijek dobrodošla i potrebna je.

SA
santos008
11:20 05.12.2011.

Odmah izvrsiti pritisak na kukuriku i da se narodu podili Bozicnica ,barem 70% od prosjecne place uz obavezne paketice djeci i odraslima ,nek narod osjeti da je dosao Bozic i kukuriku-k.,a MMF stize poslije Nove godine a vanredni izbori u Maju.

SA
santos008
13:37 05.12.2011.

A-samo dan prije podrzavali ste ovakve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije