Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upali nepozvani

Građanska akcija Bandiću: Ovo ti je zadnji mandat!

milan bandić, ivana kostanjšek,građanska (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
20.07.2012.
u 14:47

– Ovo je čovjek sa 280 kaznenih prijava – uzvikivalo je pet, šest aktivista naslonjenih na ogradu dok je Bandić plesao sa slavljenicom.

Aktivisti Građanske akcije i danas su zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću dobacivali pokraj ograde terase Doma za stare i nemoćne Maksimir i to za vrijeme proslave stotog rođendana Ivane Kostanjšek, stanarke doma.

– Zabit ćemo ti čavao kao što smo napravili HDZ-u. Ovo ti je zadnji mandat. Ovo je čovjek sa 280 kaznenih prijava – uzvikivalo je pet, šest aktivista naslonjenih na ogradu dok je Bandić plesao sa slavljenicom.

"Naš čo'ek Milan Bandić, istina boli, iz gradskog proračuna troši novac", pisalo je na plakatu koji su nepozvani gosti držali. Za to vrijeme uzvanici proslave glasno su komentirali neka si aktivisti nađu posao. No gradonačelnik se nije dao smesti te je i dalje razgovarao sa slavljenicom. Na kraju su aktivisti proslavu napustili uz povike: "Vratit ćemo se!"

Ključne riječi

Komentara 12

TV
tvrtko3
17:52 20.07.2012.

Ovo sa kaznenim prijavama protiv Bandića postaje palako dio zagrbačkih legendi. Tu brokju od 280 kaznenih prijava, netko je "bubnuo" prije par godina, najvjerojatnije ovi zgubidani iz "Građenske akcije" i sada se to provlači kroz sve medije kao relevantan podataktak bez ikakve provjere. Evo ja podižem kaznenu prijavu protiv "Građanske akcije" zbog obmanjivanja javnosti. Molim da novinari od sada uvijek navedu kada pišu o ovim zgubidanima kako imaju jednu kaznenu prijavu.

LI
LILLIT
23:31 20.07.2012.

Hvala gradskoj akciji,!!!!!!! Nedajte se decki!!!! Pravi ste!!!!!!

DE
detour
15:51 20.07.2012.

hvala gradjanskoj akciji sto se bavi ovim lopovom, kad vec pravosudna tijela to ne cine i to unatoc 200 (!) kaznenih prijava od kojih bas nijedna nije dosla na red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije