Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruća roba u gradu

Građani zovu cijeli dan i raspituju se o – lopatama

'14.01.2013., Buzanova ulica, Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic ispred svoje zgrade  upucuje poziv gradjanima da ociste snijeg tako sto je i on ispred svoje zgrade cistio snijeg i dao izjavu novinar
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
1/3
15.01.2013.
u 08:39

U Konzumu se lopate nude po cijenama od 60 i 80 kuna. Bauhaus pak u svojoj ponudi ima sve, od plastičnih do aluminijskih lopata za čišćenje snijega po cijenama od 39 do 129 kuna.

Loši vremenski uvjeti natjerali su velik broj građana da u posljednji trenutak kupuju lopate za snijeg. U Konzumu, Bricostoreu i Merkuru otkrili su nam kako su u njihovim dućanima lopate rasprodane.

– Imamo u ponudi lopate po 62-75 kuna, a prodaja ide sjajno. Toliko se povećala da su artikli rasprodani – rekao je zaposlenik Bricostorea.

U Konzumu se lopate nude po cijenama od 60 i 80 kuna. Bauhaus pak u svojoj ponudi ima sve od plastičnih do aluminijskih lopata za čišćenje snijega po cijenama od 39 do 129 kuna.

– Primijetili smo povećanu prodaju – kazali su u Bauhausu.

Iz Baumauxa kažu da ih građani zovu cijeli dan i raspituju se o lopatama.

– Imamo ih po cijenama od 39 do 159 kuna – rekla je radnica Mirjana Fišić.

>>FOTO Gdje je Bandić? Evo ga, lopatom čisti snijeg

>>Pješačila dva sata: Gdje je Bandić da pojede taj snijeg?!

Komentara 4

VA
Valerija007
09:23 15.01.2013.

Ma zbilja me zanima sa čime su građani koji sad traže lopate čistili snijeg početkom/sredinom prosinca? Da ne spominjem prošlu(e) godine.

DU
Deleted user
09:55 15.01.2013.

@ Valerija007 pa recimo ja sam svoju strgao zajedno sa dvije metle :-)

Avatar fredi
fredi
11:03 15.01.2013.

Bilo bi bolje da kupuju lopate i čiste ulice umjesto što se samo raspituju po cijele dane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije