Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvamo naš park

Građani protiv gradnje crkve na Savici pozivaju na druženje u park

crkva savica (1)
Privatni album
25.05.2013.
u 20:47

Ponesite sa sobom lopte, frizbije, badminton, gitare i puno dobre volje, pozivaju stanovnici Savice

Nakon što peticija za očuvanje parka na Savici, koju je potpisalo oko 500 ljudi, nije polučila uspjeh, grupa građana \"Čuvamo naš park\" ove nedjelje organizira druženje u parku.

- Kao što ste vjerojatno upoznati, pokrenut je proces izrade projektne dokumentacije kroz javni natječaj za izradu idejnog rješenja crkve na Trnjanskoj Savici. Planirana crkva, njen stambeni dio, pristupna cesta, garaža i parking za 30 automobila će zauzeti veliki dio našeg današnjeg glavnog parka

Poslani su dopisi na sve glavne aktere i gradske urede u kojima objašnjavamo da mi jesmo za crkvu na Savici, ali ne u neposrednoj blizini zgrada i na štetu zelene površine glavnog dječjeg parka, već na drugim slobodnim parcelama na Savici. Nažalost, do sada nismo dobili nikakav odgovor na naše dopise.

Zato planiramo zajedničko druženje u parku, te je važno da se pojavimo u što većem broju. Ponesite sa sobom lopte, frizbije, badminton, gitare i puno dobre volje. Druženje u parku će se održati u nedjelju 26. svibnja od 17.00 do 18.30 sati - poručuju stanovnici Savice.

>>Peticija 500 stanara bez rezultata, crkva na Savici se gradi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije