Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Gradilište u Dugavama zatvorila inspekcija

Građevinska inspekcija gradilište je zatvorila jer je vlasnik podigao ogradu iznad dopuštene visine
09. kolovoza 2012. u 08:00 5 komentara 35 prikaza
dugave
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Građevinska inspekcija zatvorila je gradilište u Dugavama, na križanju Vatikanske i Ulice Republike Njemačke, i to zato što je vlasnik podigao ogradu oko gradilišta iznad dopuštene visine. Naime, kako je Večernji list već pisao, sada ograđeno gradilište nekad je bilo park za stanare.

– Uvidom na terenu inspektor je utvrdio da je na predmetnoj lokaciji bez odobrenja izgrađena ograda iznad 1,60 metara. Budući da je zakonom i podzakonskim aktima propisano da se ograda iznad 1,60 m ne može izvoditi bez odobrenja, inspektor je sukladno Zakonu pokrenuo upravni inspekcijski postupak. Gradilište će ostati zatvoreno dok se ne ispravi nepravilnost – poručuju iz Ministarstva graditeljstva.

Kobe Bryant
POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ
Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • mightymraz:

    ajme....znaci lik ima ocito sve papire ostale, ali ima visoku ogradu!!!!! ocito je da je nekome stao na zulj

  • swimm:

    pa tko je uopće dozvolio ovaj nakaradni podhvat? pa na šta to sad lići? nevjerojatno koliko daleko može sezati idiotarija, a da nitko ne odgovara

  • chemica:

    Dobra šala. Lijepa njihova "humoristična". Kome li se ovaj zamjerio...Naime, ja sam još 2006. podnio prijavu toj istoj građevinskoj inspekciji protiv susjeda koji je digao ogradu IZNAD razine mojih prozora pa sada gledam u rešetke, ko u Lepoglavi. Moram li ... prikaži još! posebno naglasiti da je visina značajno VIŠA od spomenutih metar šezdeset? U skladu s mojom starom teorijom: Ako želiš da inspekcija nešto poduzme, prijavi moraš OBAVEZNO priložiti i plavu koverticu. Ne vidim drugog razloga ovakvom arbitrarnom provođenju zakona, od slučaja do slučaja. Po nečijoj lopovskoj, pardonček, "stručnoj" procjeni. Evo, kod mene nisu čak ni izašli na teren da provjere navode iz prijave, a ovdje se već zatvorilo gradilište.