Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi jelkovec

Gradi se moderna škola s dvoranom i bazenom

'jelkovec_gra_231013'
''
24.10.2013.
u 09:37

Milan Bandić najavio je da će do Nove godine uvesti novu autobusnu liniju Novi Jelkovec – Glavni kolodvor kojom će se naselje bolje povezati s gradom.

Nastavlja se gradnja srednje stručne škole u Novom Jelkovcu. Radovi su prekinuti prije dvije godine. Škola će imati dva smjera za elektrotehničare i tehničare za računalstvo, a sastoji se od četiri funkcionalne građevine – škole s 24 učionice i 15 kabineta, sportske dvorane i bazenskog kompleksa sa svim pratećim sadržajima te skloništa. Grad je potpisao ugovor o izvođenju radova s tvrtkom Zagrebgradnja, poznatoj po gradnji naselja Vrbani III, a investicija vrijedi 50,3 milijuna kuna.

Podsjećamo, školu je gradio Konstruktor koji se povukao 2011. kada je završeno 30 posto radova. Milan Bandić najavio je da će do Nove godine uvesti novu autobusnu liniju Novi Jelkovec – Glavni kolodvor kojom će se naselje bolje povezati s gradom.

>>U prvih 28 stanova u N. Jelkovcu uselile većinom obitelji i samci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije