Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veklika Gorica

Građanska akcija Milanoviću: Vrati se odakle si došao

Foto: Građanska akcija VG
1/2
18.03.2014.
u 13:39

Bolje da se i nije vratio, vjerojatno bi nas spasio – poruka je nas goričkih aktivista koji smo došli „pozdraviti“ premijerov povratak

Revoltirani načinom vođenja države i namjere da se Goričanima uz sve namete koje imaju, uzme i najveće prirodno bogatstvo, voda, Građanska akcija Velika Gorica dočekala je premijera Milanovića pred Zračnom lukom s transparentom – Milanoviću, spasi nas i vrati se odakle si došao.  

- Građani Velike Gorice su ogorčeni odlukama koje donosi Vlada i koje se negativno ocrtavaju na naš standard – od poskupljenja grijanja, ukidanja fizikalne terapije, općinskog suda do činjenice da se gorički vodoopskrbni sustav želi spojiti sa zagrebačkim što bi značilo više od 80 posto skuplju vodu nego li ju sada plaćaju, poručuju iz Akcije.

  – Dok ljudi gladuju i žive u neimaštini, a Vlada svakim svojim potezom stanje pogoršava naš premijer kupuje skupe automobile i odlazi u turistički posjet Australiji. Bolje da se i nije vratio, vjerojatno bi nas spasio – poruka je nas goričkih aktivista koji smo došli „pozdraviti“ premijerov povratak.

>> Nema zabranjenih tema, sve je dopušteno!

Komentara 35

RE
renjo4
14:49 18.03.2014.

A Milanović je bio negdje ovih dana??? Pa uopće se ne primjeti... niti se je sad radilo nešt u vladi niti prije nego što je otišao..

LE
lea3010
14:46 18.03.2014.

Iskreno muka mi je više i od njega i njegovih suradnika... Što god dotaknu ne da unište, već srežu u korjenu tako da se teško može što i popraviti nakon što nadam se uskoro odu s vlasti... Učinili bi nam svima uslugu da su se davno prije maknuli

SL
_Slavonac_
14:45 18.03.2014.

Zoki možda donese kojeg klokana pa ga zaposli umjesto Marasa, Vrdoljaka ili bilo kojeg drugog ministra, vjerujem da će biti učinkovitije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije