Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Građanima će plinska brojila očitavati i poštari

plin (1)
Branimir Bradarić/VLM
15.06.2015.
u 08:00

Očitanje će se obavljati od danas pa do 15. srpnja. Iz Plinare mole građane da puste očitače do brojila i zapišu stvarno stanje potrošnje

Uz posao dostave računa i drugih pošiljki poštari će sljedećih mjesec dana zvoniti na vrata Zagrepčana i očitavati im i plinska brojila. Riječ je o suradnji koju je Gradska plinara uspostavila s Hrvatskom poštom kako bi došli do čim više svojih korisnika i očitali im stvarnu potrošnju plina.

–Prvi put Plinara za taj posao uzima drugu tvrtku jer smo do sada angažirali osobe preko student servisa ili smo se pokrivali s zaposlenicima koji privremeno nisu imali posla na svom radnom mjestu – kazao je Davor Šestan iz Plinare.

Dodao je da su se za poštare odlučili budući da imaju iskustva na svom području kao i povjerenje građana pa se i nadaju da će mnogi potrošači koji izbjegavaju pustiti očitače potrošnje to lakše učiniti.

–Očitanje ćemo obavljati od danas pa do 15. srpnja pa molimo sve kupce koji nisu u sustavu daljinskog očitanja potrošnje da osiguraju nesmetan rad našim i očitačima iz Hrvatske pošte – kazali su iz Plinare.

Dodali su da će se očitanje obavljati radnim danom i subotom u razdoblju od 8 do 20 h, a očitači su dužni pokazati svoju službenu iskaznicu. Podsjetimo i da je važno očitati brojilo kako bi se ustanovilo stvarno stanje potrošnje s obzirom da se tijekom godine izdaju akontacijske rate.      

Komentara 2

DR
dragica949
08:24 15.06.2015.

Lude li države,plin očitavaju poštari, poštu nosi City Eypress,u Konzumu žele vadiri krv....Bok moj,pokapali buju me sladoledari.

Avatar think pink
think pink
10:21 15.06.2015.

a zašto poštari ne bi obavljali u dimnjačarske usluge? koji smijeh od države...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije