Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nužno zaprašivanje?

Građani na udaru tigrastih komaraca

08.05.2013., Zagreb - Radnici tvrtke Eko deratizacija poceli su danas unistavanje komaraca na jezeru Jarun. Zbog vremenskih uvjeta ove godine broj komaraca uz vlazna podrucja je jako veliki. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
17.08.2015.
u 10:14

Iako je u lipnju provedeno suzbijanje komaraca, Zagrepčani i dalje muku muče zbog tih insekata. Iz tvrtke Eko deratizacija, koja zaprašuje područje Jaruna, Prečkog i Vrbana kažu da je sad vrijeme tigrastih komaraca, a njihovi djelatnici redovito provode mjerenja kako bi utvrdili treba li na određenom području provesti dodatna suzbijanja.

– Dosad smo proveli jedno izvanredno suzbijanje komaraca jer su mjerenja pokazala da je to nužno – poručili su.

Građani koji smatraju da u njihovu naselju ima previše komaraca mogu obavijestiti djelatnike tvrtke Eko deratizacija koji će izaći na teren i utvrditi treba li opet zaprašivati. 

Komentara 2

SU
SUBARU
11:30 18.08.2015.

Bu Batman pozval kumove i rodijake rvate da to podelaju.

TR
Trnjanec
11:01 17.08.2015.

Naravno da treba. Nema se što "utvrđivati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije