Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao za četiri godine

Grad Zagreb traži tko će održavati podizne stupiće za dva milijuna kuna

stupići anketa
Sanjin Strukić/PIXSELL
06.04.2022.
u 13:07

Grad je raspisao natječaj kojim traži tvrtku koja će sljedeće četiri godine redovito održavati sustav podiznih stupića i popravljati eventualne kvarove.

Dva milijuna kuna, odnosno pola milijuna godišnje, Grad namjerava potrošiti na održavanje podiznih stupića u Zagrebu. Riječ je, točnije, o onima u Tkalčićevoj, Dežmanovoj, Radićevoj kod Kamenitih vrata, na Kaptolu, Dolcu, kod Ilirskog trga te u Ulici Božidara Magovca u Travnom, a Grad je raspisao natječaj kojim traži tvrtku koja će sljedeće četiri godine redovito održavati sustav podiznih stupića i popravljati eventualne kvarove.

Kako piše u natječajnoj dokumentaciji, odabrani ponuditelj trebao bi obavljati i "svakodnevno praćenje rada i pouzdanosti sustava", kao i "izvijestiti naručitelja o svakom prekidu funkcije sustava te ponovnom stavljanju u funkciju". O stanju podiznih stupića i njihovu radu valja podnijeti, stoji također u natječaju, i kvartalno izvješće, kao i dati prijedloge kako poboljšati njihovu funkcionalnost. •

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
15:31 06.04.2022.

Jeftinije bi bilo stavljati nove po isteku garancije. A o eventualnom kvaru će dojaviti prvi korisnik kad se stupić ne bude mogao spustiti. Živo me zanima koja privatna tvrtka bi ponudila toliko love za taj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije