Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi dugo i uspješno

"Gospon" Spock se pojavio na Trešnjevci

spock
Foto: Jakov Novak
1/3
17.03.2015.
u 14:01

Tjedan dana nakon odlaska popularnog glumca Leonard Nimoy-a, grafit s njegovim najpoznatijim likom osvanuo je na Trešnjevci.

U Jankomirskoj ulici na Trešnjevci jučer je preko cijelog zida osvanuo grafit legendarnog lika iz Zvjezdanih staza, Mr. Spocka, kojeg je utjelovio nedavno preminuli glumac Leonard Nimoy. Grafit je rad umjetničkog kolektiva Pimp my pump poznatog po oslikavanju gradskih pumpi za vodu i grafita s likovima iz pop kulture. 

- Volimo koristiti motive koji su utjecali na naše djetinjstvo, a Spock je svakako jedan od njih. Ovim smo putem htjeli odati počast glumcu i djelu koje je obilježilo naše ali i odrastanje mnogih drugih na kvartu.- objasnio je Bare iz Pimp my pumpa. 
 

Komentara 2

CH
Chovo
14:55 17.03.2015.

Svaka čast. lijepa posveta.

SA
samoborka
22:42 17.03.2015.

Bravo, jako lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije