Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE ČITA

Goričani najviše čitaju erotsku literaturu, evo kojim su romanom oduševljeni!

knjižnica
Foto: Anto Magzan/Pixsell
13.01.2016.
u 16:09

Na Dječjem odjelu knjižnice u 2015. godini najviše su se čitale knjige Sanje Polak i Sanje Pilić

„Naša Gradska knjižnica u protekloj godini imala je više od 10 tisuća članova koji su posudili preko 200 tisuća naslova. To je jedan lijepi pokazatelj interesa naših sugrađana za knjigu“, kazala je ravnateljica Katja Matković Mikulčić, izdvojivši najmlađe Goričane kao svoju sve brojniju publiku, piše cityportal.hr.

„Velik broj učenika svoju lektiru posuđuje upravo kod nas, s obzirom na to da su školske knjižnice skromnije opremljene primjercima lektire“, kaže Matković Mikulčić.

Na Dječjem odjelu knjižnice u 2015. najviše su se čitale knjige Sanje Polak i Sanje Pilić. ''Pedeset nijansi sive'' bio je i ostao najčitaniji naslov za odrasle. Riječ je o četvrtom nastavku erotskog serijala ''Pedeset nijansi'' E. L. James. Roman je ispričan iz perspektive milijardera Christiana Greya, a kritičari kažu da je još ''užasniji'' od prethodne knjige koja obiluje nastranim opisima seksa.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> 10 najseksi scena koje pamtimo u domaćim filmovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije