Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u centru Zagreba

Gorilo na Glavnom kolodvoru: 'Sve je puno gustog dima, čuje se lupanje...'

Požar na Glavnom kolodvoru
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
25.02.2019.
u 23:17

"Policajci i vatrogasci pokušavaju otključati prostoriju u kojoj gori"

Tijekom večeri gorila je prostorija u zgradi Glavnog kolodvora u Zagrebu, potvrdili su vatrogasci za 24 sata.

- Sve je puno gustog dima. Policajci i vatrogasci pokušavaju otključati prostoriju u kojoj gori, čuje se kako nešto lupa - rekao nam je čovjek koji se nalazi na Glavnom kolodvoru.

Ranije danas u Zagrebu je izbio i požar barake u Kozari boku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SV
svakogdana
22:57 25.02.2019.

kopalovi ćevapari peku ćevape koje će dijeliti za izbore u svibnju. onima koji ih jedu ionako ništa ne znači što su stari par mjeseci, uzvišeni želudac plenkovića i njegovih satrapa ionako je rezerviran za kamenice,školjke, bijelu ribu......... a ostali ionakoo neće dolazit na te skupove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije