Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotno

Godinu dana građani na burzi u Zvonimirovoj ne mogu na zahod

'07.04.2010., Zagreb - Hrvatski zavod za zaposljavanje,podrucna sluzba Zagreb u Zvonimirovoj ulici 15. Gradjani citaju oglase za posao . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
02.01.2013.
u 18:00

Zbog čestih devastacija i krađa WC za korisnike do daljnjeg nije u funkciji, a za veću sanaciju nema novca

U Zavodu za zapošljavanje u Zvonimirovoj ulici zahodi ne rade već gotovo godinu dana zbog čestih devastacija sanitarija te krađe svih dijelova na sanitarnim uređajima. Velik broj nezaposlenih građana koji svakodnevno dolaze tražiti posao, pa nerijetko i dugo čekaju, tako neće imati pristup zahodima u slučaju nužde.

– Prizori na koje smo nailazili u zahodima bili su prestrašni. Bili su preplavljeni vodom zbog začepljenja školjki, izgledalo je kao da je zahod raskomadan na dijelove. Tamo su ulazili i ljudi direktno s ulice, koji nisu korisnici usluga zavoda, čak su se kupali i prali – opisala je Blanka Valentić Jackiv, rukovoditeljica Odjela pravnih, kadrovskih i općih poslova. Iz zavoda kažu da nisu uspjeli otkriti počinitelje koji su nanijeli štetu.

– Ne postoji mogućnost stalnog nadzora korištenja tog prostora, a zbog nedostatka novca ne možemo stalno ni popravljati, pa WC za korisnike do daljnjeg neće biti u funkciji – poručila je Vesna Matijašević, predstojnica Područnog ureda HZZ-a.

Komentara 5

MO
mojzagi
14:30 05.01.2013.

Eto to je sramota za nas grad, da su WC-i zatvoreni gdje frenkventira toliko ljudi. Zar se nemoze kod WC-a postaviti jedna osoba ( nezaposlenih ima napretak) koja bi nadzirala zahode i tu i tamo ocistila, nego ovakva sramota za grad, pa gdje je tu Bandic, Bernardic ili svi ti koji dobro kasiraju i nista ne vide.? Za to bi trebalo burzu kazniti da si to dozvoljava.

VE
Vexans1
18:59 02.01.2013.

Kad god se spominju zahodi ili po domači šekreti,..mam mi se pred očima pojavi gradonačelnik gospon Bandić! Kak ima puno iskustva u rešavanju velikih i malih nuždi svojih sugrađana,sam siguran da bi,u ovo predizborno vreme fletno priskočil u pomoć i jednoj državnoj firmi! Nebi trebal neki veliki kapacitet,kak je tam ljudima,tak same muka!

MA
Mayhaelo
19:18 02.01.2013.

I s WC-om bismo se osjećali dovoljno us**no!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije