Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordna posjećenost

Glumci, operni pjevači i baletani HNK izašli na "otvoreni trg"

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
30.09.2018.
u 14:18

Posjetitelji su mogli čuti operne arije, nastupe orkestra, gudačkog i puhačkog kvarteta, vidjeti baletne vježbe

Na već tradicionalnom Danu otvorenog trga na plogi ispred HNK ansambl kazališta izveo je neki od najboljih dijelova svog programa.

Posjetitelji su mogli čuti operne arije, nastupe orkestra, gudačkog i puhačkog kvarteta, vidjeti baletne vježbe, a hit je bilo isprobavanje najljepših kostima iz fundusa HNK i fotografiranje u njima. Besplatan za posjetitelje bio je i Hrvatski školski muzej, a ispred i u Muzeju za umjetnost i obrt je niz sadržaja povezanih uz njihovu izložbu "Šezdesete u Hrvatskoj - Mit i stvarnost", koja se danas zatvara. Ulaznica je 20 kuna, muzej je otvoren do 19 sati, a organizirane u i besplatne kreativne radionice za djecu te su prezentirane papirnate haljine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije